Feest- en vergader locatie Kampen

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.29.3″ min_height=”884px”][et_pb_row _builder_version=”3.29.3″ min_height=”138px”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.29.3″][et_pb_text _builder_version=”3.29.3″]

Feestlocatie Kampen

Bent u van plan om een feest te organiseren? En bent u nog op zoek naar een feestlocatie in Kampen? Zalencentrum De Leuke Hanzestad is de ideale locatie voor onder andere bruiloften, familiefeesten en bedrijfsuitjes.

Waarom kiezen voor De Leuke Hanzestad als feestlocatie in Kampen? Allereerst is onze locatie gelegen aan de oevers van de IJssel in Kampen. Daarnaast heeft u de keuze uit veel verschillende arrangementen. Oftewel, onze feestlocatie in Kampen biedt u veel mogelijkheden voor het organiseren van een geslaagd feest!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”3.29.3″ min_height=”477px”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.29.3″][et_pb_image src=”https://deleukehanzestad.nl/wp-content/uploads/2019/10/ezgif.com-webp-to-jpg-11.jpg” _builder_version=”3.29.3″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.29.3″][et_pb_image src=”https://deleukehanzestad.nl/wp-content/uploads/2019/10/accommodatie_image_3.jpg” _builder_version=”3.29.3″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.29.3″ custom_margin=”-83px|||||”][et_pb_row _builder_version=”4.4.6″ min_height=”701px”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.29.3″][et_pb_text _builder_version=”4.4.6″]

De ideale feestlocatie in Kampen

Onze feestlocatie in Kampen biedt de mogelijkheid om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken. De Leuke Hanzestad heeft jarenlange ervaring met het organiseren van bruiloften en feestavonden. Wij zullen er ook  alles aan doen om ervoor te zorgen dat jullie een geweldige dag hebben. Met onze trouwlocatie in Kampen dragen wij graag een steentje bij aan jullie bruiloft. 

Waarom kiezen voor onze feestlocatie in Kampen?

Ons monumentale pand heeft een mooie ligging. Vanuit onze trouwlocatie in Kampen kun je namelijk mooi uitkijken over de jachthaven en de IJssel. Naast een mooi uitzicht hebben we heerlijk eten. Zo hebben we heerlijke buffetten met duurzame streekproducten. Bij onze trouwlocatie in Kampen kunt u heerlijk vertoeven op uw bruiloft. Onze feest- en trouwlocatie in Kampen is goed te bereiken voor mensen die van buiten kampen moeten komen. Hieronder vindt u een kaart! ‘S avonds toveren we De Leuke Hanzestad in Kampen om in een feestlocatie om de dag goed af te sluiten! 

Verjaardag vieren in Kampen

Gefeliciteerd! U mag weer een jaar bij uw leeftijd optellen. Dit blijft het een bijzondere en welkome gebeurtenis. Reden genoeg om – bij het vieren van uw verjaardag – eens flink uit te pakken. Onze feestlocatie in Kampen stelt graag haar ruimte aan u beschikbaar. Hierin kunnen wij tot wel 300 mensen herbergen. U hoeft zich over bezoekersaantallen dan ook geen zorgen te maken. Ook andere zaken, zoals: catering, nemen wij u – met onze feestlocatie in Kampen – graag uit handen. 

 

Jubilea: kom uw 50ste verjaardag vieren

Het is het feest der feesten: de 50ste verjaardag. Een van de grootste mijlpalen, die u in uw leven kunt bereiken. Een hele prestatie, waarvoor u tot Abraham of Sarah zal worden gekroond. Genoeg reden om uw 50ste verjaardag uitgebreid te vieren. Dit kan natuurlijk bij De Leuke Hanzestad: dé feestlocatie van Kampen. We maken er een onvergetelijke dag van. Precies zoals het vieren van uw 50ste verjaardag behoort te zijn. 

 

Een bedrijfsfeest bij De Leuke Hanzestad

Ook in een zakelijke setting is vaak genoeg een reden om een feest te vieren. Wat dacht u van het jaarlijkse bedrijfsfeest. Of van dat ene organisatiedoel dat behaald is? Wat de reden voor uw feest ook is: onze feestlocatie in Kampen is de plek om het te vieren. De Leuke Hanzestad biedt ruimte aan ruim 300 gasten. Prima voor een middelgroot bedrijf of een afdeling van een wat grotere organisatie. Door onze feestlocatie in Kampen in te schakelen weet u zeker dat uw bedrijfsfeest tot in de puntjes geregeld wordt. 

 

Andere redenen om een feest te vieren

Er zijn tientallen – dan niet: honderden – redenen om een feest te vieren. Een gala. Het grote nieuws dat u vader of moeder wordt. De verjaardag van uw geliefde huisdier. U kunt het zo gek nog niet bedenken of onze feestlocatie in Kampen is erop voorbereid. Schroom dus niet en vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

 

Een feestlocatie in Kampen met vergaderarrangementen 

De Leuke Hanzestad te kampen is meer dan een feestlocatie of trouwlocatie. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende vergaderarrangementen. Deze arrangementen kunt u ook uitbreiden.Onze feestlocatie in Kampen is rustig gelegen en beschikt over de benodigde faciliteiten. Verder bieden wij de mogelijkheid om de dag te breken met een ontspannende activiteit. Neem contact met ons op voor meer informatie over de activiteiten. Heeft u ook al nagedacht over de catering bij uw vergadering? Ga voor een comfortabele vergadering of training! Huur een zaal in Kampen bij De Leuke Hanzestad!

Onze arrangementen

Het organiseren van een feest vergt nogal wat inspanning. Om te voorkomen dat u op de dag zelf nog druk in de weer bent, nemen wij u graag zoveel mogelijk uit handen. Onze feestlocatie in Kampen biedt u daarom enkele arrangementen aan:

 

Basic

Werkt u met een strak budget? Dan kunt u voor uw bezoek aan onze feestlocatie in Kampen kiezen voor het basic arrangement. Voor € 13,50 per persoon genieten uw gasten van:

 • divers gebak
 • 2 x koffie of thee
 • warme en koude hapjes
 • chips en snoepzakken voor kinderen

Drankjes zijn voor uw eigen rekening. De kosten worden berekend op nacalculatie.

 

Klassiek

Bij een feest in onze feestlocatie in Kampen, kunt u ook gebruik maken van onze klassieke arrangement. De kosten hiervan bedragen € 24,95 (>100 personen) of € 27,95 (<100 personen). Dit arrangement verschilt van zijn voorganger in het feit dat het inclusief dranken is. Hiervan kunnen uw gasten onbeperkt genieten. Ook ontvangen zij twee keer koffie of thee. Namelijk bij ontvangst in onze feestlocatie in Kampen en bij afsluiting.

 

Trendy

Wilt u uw feest in onze feestlocatie in Kampen toch wat moderner aankleden? Kies dan voor ons trendy arrangement. Voor € 26,95 (>100 personen) of € 28,95 (<100 personen) worden uw gasten voorzien van:

 • onbeperkt drinken
 • een huiscocktail vooraf
 • koffie of thee ter afsluiting
 • chips en snoepzakken voor kinderen
 • warme en koude hapjes
 • late-night snack
 • petitfours

 

Hip

Om helemaal met de tijd mee te gaan, biedt onze feestlocatie in Kampen u tot slot ook een hip arrangement aan. De kosten hiervan zijn € 29,95 of € 32,50. Uw gasten – die in Kampen onze feestlocatie bezoeken – genieten hierbij van:

 • onbeperkt drinken
 • warme en koude hapjes
 • ontvangst met koffie/thee en een taartenbuffet
 • drankenpakket met speciaalbier, verse jus en cocktails
 • chips en snoepzakken voor kinderen
 • hollandsche patatkraam
 • afsluitend koffie/thee


De Leuke Hanzestad: dé feestlocatie in Kampen!

Heeft u vragen over onze feestlocatie in Kampen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u trouwplannen? De Leuke Hanzestad in Kampen fungeert ook als trouwlocatie! Proef de historische sfeer van de feestlocatie te Kampen. Bij De Leuke Hanzestad is uw evenement in goede handen! Heeft u nog vragen over een zaal huren in Kampen? Wij informeren u dan graag over alle mogelijkheden.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]