Bruiloften

TROUWEN

Jullie gaan trouwen! De Leuke Hanzestad heeft alle ingrediënten in huis om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Enthousiaste, vriendelijke en ervaren vakmensen nemen jullie graag de zorg uit handen. Met al onze ervaring durven wij onszelf een expert op het gebied van bruiloften te noemen. De Leuke Hanzestad beschikt over een uitstekende keuken. Wij leveren bijvoorbeeld aantrekkelijke buffetten en indoor/outdoor BBQ’s voor vele bruiloften.

DE CEREMONIE

Het is niet overal bekend maar de Leuke Hanzestad is een officiële trouwlocatie van de gemeente Kampen. De Hanzezaal biedt prachtige mogelijkheden voor jullie trouwceremonie.

HET DINER

Bij de Leuke Hanzestad krijgen bruidsparen de keuze uit een indoor/outdoor BBQ of een wedding buffet. Gasten genieten ook van een onbeperkt drankenpakket inclusief binnen- en buitenlands gedistilleerd. Jullie krijgen hier de tijd om heerlijk te dineren met jullie gasten.  

Buffetten

HET AVONDFEEST

Wij bieden de mogelijkheid tot een unieke feestavond. Denk daarbij aan het ontvangen van jullie gasten met een welkomstdrankje. Wij bedienen de hele avond luxe borrelhapjes. Een 4 uur onbeperkt drankenpakket maakt de avond compleet. De Hanzezaal is ruim genoeg voor 200+ gasten. Wij zeggen…FEESTEN MAAR!

Bruiloftsfeest

PAKKETTEN

Bij de Leuke Hanzestad geven wij bruidsparen keuze uit het Brons, Zilver of Goud pakket. De pakketten zijn samengesteld uit diverse mogelijkheden voor jullie ceremonie, diner en het avondfeest. Een all-in concept die jullie planning versoepeld en zorgt voor rust.

OVERNACHTEN

Overnachten na het spetterende avondfeest? Op loop afstand van de Leuke Hanzestad vind je vele hotels en B&B’s. Kampen biedt diverse mogelijkheden voor jullie gasten om te overnachten.  Toch nog een biertje? Nou kan het!

Boetiek hotel Kampen

Het geheim van de molenaer

Hotel van Dijk

Wedding festival Wedfest