Terras

Het terras

HET TERRAS

Geniet van een onvergetelijke bruiloft of evenement op ons prachtige terras, met een adembenemend uitzicht op de Bovenhaven van Kampen. Onze unieke locatie biedt de perfecte omgeving voor een romantische en sfeervolle bijeenkomst in de buitenlucht.

Het terras biedt ook verschillende mogelijkheden voor fotomomenten en een prachtige achtergrond voor uw trouwfoto’s. Of u nu kiest voor een romantische zonsondergang of een sfeervolle avondverlichting, ons terras biedt de perfecte setting voor uw speciale dag.

Het terras van de Leuke Hanzestad ontstond in Juni 2020 vanwege de Corona pandemie. Het was een ongeplande maar succesvolle toevoeging aan het repertoire van de Leuke Hanzestad. Met een Streetfood concept, food truck en een relaxte sfeer aan de oevers van de IJssel, kunnen gasten hier ten volle tot rust komen. Gelegen binnen enkele minuten van de bruisende binnenstad van Kampen. The best of both worlds!

Door lovende recensies van enthousiaste en tevreden gasten, is het duidelijk dat het terras van de Leuke Hanzestad een aanwinst is voor Kampen.

Terras Babyshower
Fotomoment terras
terras wedding

GASTEN

aan het woord...

Prachtig terras, aan haven en mooie lunchkaart met heerlijke hapjes. Aanrader
Het terras
Henk Tuinman
2020
Leuke mensen en lekker buiten zitten!
Het terras
Richard van Rosmalen
2020
Top terras. Aanrader!!!
Het terras
Bert Kist
2020
Heel erg leuk en mooi terras op een prachtige plek aan de haven. Hier staat een aangenaam briesje en er is genoeg te zien. Erg aardig personeel. Lekkere drankjes, de hamburger was ook erg lekker maar ik eet geen vlees en iets meer vegetarische hapjes zouden welkom zijn (bijvoorbeeld kaasjes, olijfjes, vega bitterballen o.i.d. lunchgerechten..). Dan zou het helemaal perfect zijn.
Het terras
Emma Boeve
2020