Trouwlocatie Kampen

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.6″ min_height=”706px” hover_enabled=”0″][et_pb_row _builder_version=”3.29.3″ min_height=”138px”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.29.3″][et_pb_text _builder_version=”4.4.6″]

Trouwlocatie Kampen

Met een prachtige trouwlocatie in Kampen maakt u een droombruiloft compleet. De Leuke Hanzestad zorgt graag voor uw prachtige locatie om te trouwen in Kampen en alles wat daar bij hoort om het feest geslaagd te maken. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken om het feest, maar kunt u gewoon heerlijk genieten van uw grote dag en gezelschap. Onze ervaren en altijd enthousiaste vakmensen zorgen ervoor dat het u en uw gasten helemaal naar wens is. Samen zorgen we voor uw onvergetelijke dag op onze trouwlocatie in Kampen!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”3.29.3″ min_height=”477px”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.29.3″][et_pb_image src=”https://deleukehanzestad.nl/wp-content/uploads/2019/10/ezgif.com-webp-to-jpg-11.jpg” alt=”Trouwlocatie Kampen” title_text=”Trouwlocatie Kampen” _builder_version=”4.4.6″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.29.3″][et_pb_image src=”https://deleukehanzestad.nl/wp-content/uploads/2019/10/accommodatie_image_3.jpg” alt=”Bruiloft in Kampen” title_text=”Bruiloft in Kampen” _builder_version=”4.4.6″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.6″ min_height=”694px” custom_margin=”-90px||||false|false” hover_enabled=”0″][et_pb_row _builder_version=”4.4.6″ min_height=”397px” custom_padding=”||74px|||”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.29.3″][et_pb_text _builder_version=”4.4.6″ min_height=”488px”]

Heerlijk eten bij trouwlocatie in Kampen

Van trouwen in Kampen een onvergetelijke dag maken? Dat kan bij onze trouwlocatie in Kampen, waar wij alle ingrediënten hebben om u en uw gasten optimaal te laten genieten. Om uw gasten te voorzien van een hapje en een drankje kunt u bij dé trouwlocatie van Kampen kiezen uit verschillende arrangementen. Onbeperkt drinken, een BBQ of buffet, een nostalgische ijskar, cocktails, speciaalbieren, een saucijzenbroodje in de late avond of een complete patatkraam, het is allemaal mogelijk. Niemand hoeft op een lege maag te feesten met onze heerlijke arrangementen voor bruiloften in Kampen!

 

Prachtige locatie voor een bruiloft in Kampen

Het monumentale pand van De Leuke Hanzestad is een prachtige locatie om uw bruiloft in Kampen te vieren. De ligging is ideaal: voor mensen in en buiten Kampen is het makkelijk te bereiken. Daarnaast heeft u een geweldig uitzicht over de IJssel en de jachthaven van Kampen. Het oog wilt ook wat, maar liefde gaat door de maag. Daarom zijn wij trots u en uw gasten op deze trouwlocatie in Kampen te kunnen verblijden met heerlijke en duurzame streekproducten. Deze locatie heeft alles wat u maar kunt wensen voor een bruiloft in Kampen.

 

​Boek nu dé trouwlocatie van Kampen

Boek nu onze spraakmakende trouwlocatie in Kampen voor uw datum. U geeft hier een geweldig privé trouwfeest. Met uw wensen en onze vijfentwintig jaar horeca ervaring zorgen we dat u uw bruiloft prachtig kan vieren in Kampen. Ons doel is om te zorgen dat u na uw feest met mooie herinneringen en een grote glimlach de avond afsluit. Natuurlijk heten we u graag welkom voor een vrijblijvende bezichtiging en oriënterend gesprek over trouwen in Kampen.

Bel gerust 038 3321500 of neem contact op via ons contactformulier of de mail info@deleukehanzestad.nl. Graag tot ziens bij dé trouwlocatie van Kampen!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]