Zakelijke events

Bij de Leuke Hanzestad zijn we gespecialiseerd in zakelijke-events op maat. Voor ieder zakelijke event, de meest geschikte opstelling en de beste audiovisuele apparatuur die daarbij hoort. We denken graag met u mee: een staande meeting 2.0 of een traditionele U-vorm opstelling.

Wilt u meer weten over hoe wij kijken naar gezond vergaderen, duurzaamheid, no waste, Green Key, scrummen, visual storytelling , Fair trade of nog wat anders, neem dan hier contact op

MEETINGS

Met onze ‘gezond vergaderen’ bingo en een verrassende wandeling na of zelfs tijdens de lunch zorgen wij voor een nog betere mindset van de deelnemers. Hiermee geven we iedereen de beste handvaten voor een inspiratievolle meeting. Gratis parkeergelegenheid, goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en een mooie vergaderlocatie aan de IJssel zonder storende factoren.

Voor een training, vergadering, brainstormsessie, teambuilding of presentatie, de Leuke Hanzestad is de beste sparring partner voor uw zakelijke-event.

TEAMBUILDING

Alle neuzen dezelfde kant weer op is een noodzakelijke taak voor een succesvol bedrijf. Wij werken samen met lokale ondernemers, die een uitgebreide keuze hebben aan de leukste activiteiten. Denk bijvoorbeeld eens aan een streetfood buffet in combinatie met een potje city golf!

Bedrijfsfeest organiseren? Klik hier voor de feesten pagina!